Friss!

Az étkezés díjak 2018.01.01-től változnak. Lásd alább.


 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az étkezéssel kapcsolatos bárminemű ügyintézés 2017. szeptember 11-étől átkerül a gazdasági irodához.

Ügyintéző

A befizetés adminisztrációja a továbbiakban Orosz Jánosné gazdasági ügyintéző feladata lesz. Telefonszáma: 388-6220, e-mail címe: orosz.tunde@andorilonaiskola.hu.

A befizetési értesítőt etkezes@andorilona.t-online.hu e-mail címről küldjük majd, az Önök által augusztusban (vagy az előző tanévben) megadott e-mail címre.

A befizetés továbbra is történhet

      • banki átutalással
      • készpénzben

Banki átutalás

erre elkülönített alszámla száma: 10918001-00000076-59400010

Készpénzes befizetés

Az alsó tagozatosok lezárt, névvel ellátott borítékban az osztályfőnöknek adják át a befizetendő összeget, felső tagozatra járók vagy a szülők a gazdasági ügyintézőt keressék fel a befizetési értesítőben szereplő időpontban és helyen.

Határidő

Felhívjuk a Tisztelt Szülők figyelmét arra, hogy 2017. november 14-e után, Vezetői utasításra, az étkezési térítési díjakat csak a befizetési határidőig áll módunkban elfogadni.
CSAK A HATÁRIDŐIG BEFIZETETT DÍJAKRA TUDUNK ÉTKEZÉST BIZTOSÍTANI!

Lemondás

Az étkezés lemondása (a következő napra/napokra vonatkozóan) ezután is reggel 9 óráig lehetséges a fenti (!) telefonszámon, ahol továbbra is reggel 7.30-tól fogadják a hívásokat.

Változtatás

Étkezési típus változtatása ügyében szintén Orosz Jánosnét keressék.

Kedvezmény intézés

Az étkezési kedvezmény igénybevételéről szóló szülői nyilatkozatot, igazolást az iskola titkárságán kell leadni a jövőben is.

Étkezési díjak

2018.01.01-től

          alsó tagozaton
                         egyszeri étkezés 484.-Ft/nap    (ebéd)
  kétszeri étkezés 599.-Ft/nap (tízórai+ebéd vagy ebéd+uzsonna) 
  háromszori étkezés    714.-Ft/nap (tízórai+ebéd+uzsonna)
          felső tagozaton
  egyszeri étkezés 505.-Ft/nap (ebéd)
  kétszeri étkezés 622.-Ft/nap (tízórai+ebéd)


Hiányzó gyermek étkezése

Amennyiben nem mondják le hiányzó gyermekük étkezését, átvételi elismervény ellenében 12 és 14 óra között saját ételhordóban elvihetik azt.
Kérjük, ha ilyen szándékuk van, előzetesen értesítsék az érintett igazgatóhelyettest, aki az átadást előkészíti.

Befizetések időpontja

Az iskola kapujában hirdetjük havonta, de olvasható az iskola honlapján is az egész tanévre vonatkozóan. Ezen kívül minden tanuló személyre szóló tájékoztatást kap a befizetendő összegről igény szerint e-mailben a szülő által megadott címre illetve papíralapon.

 

Térítési támogatások, kedvezmények

- 50%-os alanyi jogú kedvezményre jogosult tanuló, aki
  • 3 vagy több gyermekes családban él
  • tartósan beteg gyermek
- további 45%-os támogatást adhat a III. kerületi lakóhellyel rendelkező tartósan beteg gyermek után az önkormányzat. Eziránt érdeklődjenek az önkormányzat Szociális Szolgáltató Főosztályán
- 100%-os támogatásra jogosult tanuló, aki
- a lakóhely szerinti önkormányzat jegyzője által kiállított határozat alapján rendszeres gyermekvédelmi kedvezményt kap.
- Szociális alapon – a család anyagi körülményeit figyelembe véve – csak az önkormányzatok adnak támogatást. Ennek ügyintézése a szülő feladata. Amennyiben megítélik a támogatást, a határozatot be kell nyújtani az iskola titkárságára.

 

A támogatásra való jogosultságot a kitöltött szülői nyilatkozat leadásával szükséges igazolni a befizetést megelőzően.

 

Kedvezményes étkezési díj banki átutalása csak az igazolások benyújtása, illetve az iskola erre vonatkozó visszaigazolása után lehetséges.