Tájékoztatjuk Önöket, hogy az étkezéssel kapcsolatos bárminemű ügyintézés 2017. szeptember 11-étől átkerül a gazdasági irodához.

Ügyintéző

A befizetés adminisztrációja a továbbiakban Orosz Jánosné gazdasági ügyintéző feladata lesz. Telefonszáma: 388-6220, e-mail címe: orosz.tunde@andorilonaiskola.hu.

A befizetési értesítőt etkezes@andorilona.t-online.hu e-mail címről küldjük majd, az Önök által augusztusban (vagy az előző tanévben) megadott e-mail címre.

A befizetés továbbra is történhet

      • banki átutalással
      • készpénzben

Banki átutalás

erre elkülönített alszámla száma: 10918001-00000076-59400010

Készpénzes befizetés

Utóbbi esetben az alsó tagozatosok lezárt, névvel ellátott borítékban az osztályfőnöknek adják át a befizetendő összeget, felső tagozatra járók vagy a szülők a gazdasági ügyintézőt keressék fel a befizetési értesítőben szereplő időpontban és helyen.

Lemondás

Az étkezés lemondása (a következő napra/napokra vonatkozóan) ezután is reggel 9 óráig lehetséges a fenti (!) telefonszámon, ahol továbbra is reggel 7.30-tól fogadják a hívásokat.

Változtatás

Étkezési típus változtatása ügyében szintén Orosz Jánosnét keressék.

Kedvezmény intézés

Az étkezési kedvezmény igénybevételéről szóló szülői nyilatkozatot, igazolást az iskola titkárságán kell leadni a jövőben is.

Étkezési díjak

 
          alsó tagozaton
                         egyszeri étkezés 465.-Ft/nap    (ebéd)
  kétszeri étkezés 575.-Ft/nap (tízórai+ebéd vagy ebéd+uzsonna) 
  háromszori étkezés    685.-Ft/nap (tízórai+ebéd+uzsonna)
          felső tagozaton
  egyszeri étkezés 485.-Ft/nap (ebéd)
  kétszeri étkezés 597.-Ft/nap (tízórai+ebéd)

 

Befizetések időpontja

Az iskola kapujában hirdetjük havonta, de olvasható az iskola honlapján is az egész tanévre vonatkozóan. Ezen kívül minden tanuló személyre szóló tájékoztatást kap a befizetendő összegről igény szerint e-mailben a szülő által megadott címre illetve papíralapon.

 

Térítési támogatások, kedvezmények

- 50%-os alanyi jogú kedvezményre jogosult tanuló, aki
  • 3 vagy több gyermekes családban él
  • tartósan beteg gyermek
- további 45%-os támogatást adhat a III. kerületi lakóhellyel rendelkező tartósan beteg gyermek után az önkormányzat. Eziránt érdeklődjenek az önkormányzat Szociális Szolgáltató Főosztályán
- 100%-os támogatásra jogosult tanuló, aki
- a lakóhely szerinti önkormányzat jegyzője által kiállított határozat alapján rendszeres gyermekvédelmi kedvezményt kap.
- Szociális alapon – a család anyagi körülményeit figyelembe véve – csak az önkormányzatok adnak támogatást. Ennek ügyintézése a szülő feladata. Amennyiben megítélik a támogatást, a határozatot be kell nyújtani az iskola titkárságára.

 

A támogatásra való jogosultságot a kitöltött szülői nyilatkozat leadásával szükséges igazolni a befizetést megelőzően.

 

Kedvezményes étkezési díj banki átutalása csak az igazolások benyújtása, illetve az iskola erre vonatkozó visszaigazolása után lehetséges.