Lovastábor

2017. április 11., 21:45

Kedves Szülők!

 

Idén a lovastábor 2017. aug. 6-11-e között lesz az Orfű mellett található Rácz tanyán.

Vonattal utazunk le Pécsig, ahonnan autókkal visznek fel minket a tanyára. Vasárnap indulunk, hogy hétfőn délelőtt már lóra tudjunk ülni.

Ekkor felmérik a gyerekek lovagló tudását és ennek megfelelően beosztják őket futószáras és karámos csoportokba. Naponta kétszer lovagolunk. Két délelőtt pihennek a lovak, ilyenkor kirándulni szoktunk. Hagyomány, hogy megnézzük Abaligeten a barlangot, illetve elsétálunk az Orfűi-tóhoz.

A lovagláson kívül a tanya területén lehet gokartozni, strandolni, használhatjuk a kötél-, hófánk-, akadálypályát, ugrálódombot, ugrálóvárat, van csocsó, darts, ping-pong asztal, squash pálya.

Utolsó este tábortűz mellett szalonnát sütünk. A móka-kacagás mellett természetesen a gyerekek a hét folyamán megismerkednek a tanyán élő állatokkal, gondozzák, etetik, ápolják őket.

A tábor teljes ára 37.000 Ft, mely tartalmazza az utazás, szállás, napi 4x-i étkezés, napi 2x-i lovaglás minden költségét.

A részvételi szándékot lezárt, névvel ellátott borítékban beküldött 10.000 Ft befizetésével lehet jelezni, illetve kérnék egy e-mailes választ is, hogy a későbbiekben felvehessem a résztvevő gyerekek szüleivel a kapcsolatot.

 

Várok Mindenkit sok szeretettel:

Racsmány Szilvia