Nyári napközis tábor - Laborc utca

2019. május 24., 22:00

Tisztelt Szülők!

Az idei napközis táborral kapcsolatos részletes tájékoztató már megjelent a szervezők honlapján (www.obudasport.hu/nyari-taborok/napkozis-taborok-budapesten). Amennyiben gyermekük részt venne a táborozáson, kérjük, figyelmesen olvassák el a tábori felhívást és a benne foglaltak szerint járjanak el.

Néhány fontos, iskolánk tanulóira vonatkozó tudnivalót az alábbiakban találnak:

A tábori jelentkezést fenti honlap felületén intézhetik. Amennyiben az online jelentkezésre nincs lehetőségük, a szervezők honlapján kinyomtatható verzió is rendelkezésre áll, ezt postán kell eljuttatni a szervezőknek. A jelentkezési lap várhatóan május elejétől lesz elérhető.

Jelentkezési határidő - mindkét esetben: 2019. május 31.

Tábori részvételre jogosultak:

  • A kerületi lakosú szülők gyermeke
  • A kerületi lakóhellyel nem rendelkező, de valamely kerületi iskola tanulói

A napközis táborba az iskolánkkal tanulói jogviszonyban lévő 1-7. évfolyamra járó gyermekek jelentkezhetnek.

Tábori részvételi díj:

  • A kerületi lakosú szülő gyermeke ingyenesen veheti igénybe a tábort.
  • A kerületi lakóhellyel nem rendelkező szülő gyermeke, aki valamely kerületi iskola tanulója a tábort napi 1.800 forintos költségtérítéssel veheti igénybe. A táborozási díj megfizetése készpénzben lehetséges a táborozás első napjától kezdődően.

Az Önök által leadott jelentkezésről az iskola nem kap értesítést a szervezőktől, ezért kérjük, hogy az iskolai jelentkezési lapot (letölthető ITT) kitöltve az iskola titkárságán adják le, melyik héten venne részt gyermekük a táborozásban. Határidő: 2019. május 29.

Az étkezési díj megállapítása, a díj beszedése, dokumentumok (igazolások) begyűjtése, az ezekkel kapcsolatos adminisztráció ugyanis az iskolában további adminisztrációt igényel, s a határidő betartása a szervezők felé csak így biztosítható.

Az alábbiakban az étkezési díj befizetéssel kapcsolatos tudnivalókról adunk tájékoztatást.

Felhívjuk figyelmüket, hogy az iskolánk nem tartozik a KSZKI közétkeztetési rendszeréhez, tehát a szervezők honlapján lévő befizetési információk egy része nem vonatkozik tanulóinkra.

Ne felejtsék el, hogy a jelentkezés leadása és a befizetés együtt biztosítja a táborozás lehetőségét.

Az étkezési napidíjak különbözőek lehetnek, meghatározásakor a szülő lakcíme a mérvadó:

   szülő III. kerületi lakcímmel   szülő III. kerületen kívüli lakcímmel
alsós tanuló  565 Ft/nap 598 Ft/nap
felsős tanuló    584 Ft/nap 616 Ft/nap

 

Fentiek miatt kérjük az iskolai jelentkezéshez mellékelni a gyermek és a szülő lakcímkártya másolatát is, valamint a kedvezményre jogosító igazolásokat.

A tábor első 2 hetére (július 1-12.) az étkezés befizetése az iskola titkárságán történik, kizárólag készpénzben lehetséges. Az étkezési díj bekérőt és a kitöltendő KSZKI megállapodást a tábori igény bejelentését követően tudjuk átadni a tanulóknak.

A 27. és 28. heti étkezési díj befizetés határideje: 2019. június 3. A további hetekre a táborban lehet befizetni.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a tábori befizetéskor is be kell mutatni a gyermek és a szülő lakcímkártyáját a kerületi kedvezmények miatt, illetve az alanyi jogon járó étkezési kedvezményre való jogosultságot is helyben, Önöknek kell igazolni. Igazolások hiányában teljes összeg fizetendő. Akinek a támogatása a nyár folyamán jár le, időben intézkedjen a megújításról.

Az ingyenes étkezésre jogosultak részére is meg kell rendelni minden esetben az étkezést, tehát a szülőnek a tábor gazdasági irodáját fel kell keresnie, és a jegyzői határozatot be kell mutatnia.

 

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK