Adománygyűjtés

2017. január 17., 19:45

A Baptista Szeretetszolgálat segítségünket kéri, hogy a nagy hidegben segíteni tudjon azokon az embereken, akik szükségben élnek. Az Utcafront részére kérik, ha tudunk, gyűjtsünk kabátot, zoknit, sálat, kesztyűt, pulóvert, alsóneműt, takarókat valamint tartós élelmiszert. Aki tud segíteni, kérjük, küldje be az iskolába, és mi továbbítjuk a szeretetszolgálat felé.


Nagyon köszönjük az eddig beérkezett adományokat, már több zsák ruha és 5 nagy doboz tartós élelmiszer van a gyűjtőpontunkon! Továbbra is várjuk a meleg ruhát, a pokrócokat és tartós élelmiszert. 
Az első emeleti folyosóra kirakott papírdobozokba várjuk a tartós élelmiszereket. 
A megfelelő állapotú (tiszta, viseltes, ám nem rongyos) meleg ruhákat pedig Phersy Katalinnál lehet leadni. Örülnénk, ha kifejezetten a gyerekek adnák le az adományokat. Azt gondoljuk, hogy értékes nevelő erő rejlik ebben.

Köszönjük!

Január 12-én az első szállítmányt a Kőrösi Csoma Sándor Két Tanítási Nyelvű Baptista Gimnázium tanulói és tanárai egy nagy kocsival elszállították tőlünk, de még továbbra is gyűjtjük a tartós élelmiszereket, plédeket, kabátokat! Köszönjük! 

Január 17-én ismét elvitt a Kőrösi Csoma Sándor Két Tanítási Nyelvű Baptista Gimnázium busza 10 zsák ruhát és 6 doboznyi tartós élelmiszert! Köszönjük!