Angol tábor

2017. március 27., 21:45
A tanévzáró utáni héten bejárós angol nyelvi tábort szervezünk az iskolában a már alap szókészlettel rendelkező 4-8. osztályosok számára.
 
A program fő szervezője egy amerikai házaspár, akik már 2 éve élnek Magyarországon, és népszerű nyári táborokat tartanak gyerekeknek és középiskolásoknak. A foglalkozások tematikája színes, a vezetők világnézeti elkötelezettségének megfelelően a Bibliához kapcsolódó, hasonlóan a bibliaismeret tantárgyunkéhoz. 
A jelentkezőkből - előzetesen felmért nyelvtudás alapján - 10-12 fős csoportokat alakítanak. Az 5 napos tábor játékos formában, a zene, a játék, a sport segítségével bátorítja a gyerekeket az angol nyelv használatára, a kultúra megismerésére angol és magyar anyanyelvű önkéntesek közreműködésével.
 
tábor részvételi díj 25 000 Ft, amely tartalmazza a napi 3x étkezést és minden eszköz- és anyagköltséget. A testvérek számára 30 % kedvezményt biztosítunk.
 
A jelentkezéshez előzetes regisztráció szükséges. A táborról az iskola honlapján és Facebook oldalán előreláthatólag februártól lehet részletesebben tájékozódni.
 
A szervezőkről és az általuk szervezett budapesti táborokról az alábbi linkeken lehet többet megtudni