Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Együttműködéseink

Együttműködő partnereink:

Aelia Sabina Alapfokú Művészeti Iskola és Óbudai Népzenei Iskola

Három óbudai zeneiskola közös jótékonysági hangversenyt adott egy nemes ügyért, Lili gyógyulásáért, az Óbuda-Hegyvidéki Szentháromság Plébánián

Jótékonysági koncert Liliért 


VEKOP-pályázat - Manna Egyeület

Ingyenes, kulturális programokat biztosító európai uniós program az iskola ének-zenei specializációjának köszönhetően.

A pályázat megvalósítása során iskolákba és óvodákba juttat el művészeti programokat. A fő irányvonal a zene-tánc-képzőművészet és emellett a színház-bábszínház. A zenei programot Fekete-Kovács Kornél világhírű jazz-trombitás állítja össze, a táncos programokért a Harangozó-díjas Gergye Krisztián koreográfus-táncos a felelős. Olyan nemzetközi hírű művészeket győztünk meg, hogy támogassák a programot, és vegyenek részt a gyerekek oktatásában, akik hisznek abban, hogy mindannyiunk számára a legfontosabb a jövő generációját képezni, fejleszteni és kinyitni nekik a világot.

1. alkalom

Mozgáskultúra, kreativitás, összpontosítás, egymásra figyelés, vidámság, új utak, élményekben gazdag találkozás, ezeket mind  átélték növendékeink a Kor-Társ Művészeti Programsorozatot szervező és megvalósító fiatal művészektől. Iskolánk fantasztikus együttműködése folytatódik újabb programokkal.

Manna egyesület  Manna egyesület Manna egyesület Manna egyesület

Manna egyesület  Manna egyesület

 

Mókus óvoda

 Karácsonyi hangulatot varázsoltunk a csillogó szemű óvodásoknak.

kórus   hegedűsök  gitárosokcselló  fuvola 

 

Fesztiválzenekar

 

Óbudai karácsony

 

Logiscool

A Logiscool Óbuda élményalapú programozást és robotikát oktat, illetve vállalkozási műhelyt vezet 7-16 éves gyerekek számára.Az iskolánkban zajló Digitális témahetek és Pályaorientációs napok állandó résztvevő partnereként betekintést nyújt a gyerekek számára a kódolás folyamatába, gyors sikerélményt kínálva nekik a játékos feladatok megvalósítása során. Tanulóink közül sokan hétről hétre részt vesznek délutáni kurzusaikon.