Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Akkreditált Kiváló Tehetségpont

Újabb három évre elnyertük az "Akkreditált Kiváló Tehetségpont" címet!

Kivonat a bírálók értékeléséből:

A Tehetségpont személyi feltételei megfelelőek. A pszichológus aktívan támogatja a tehetségsegítő tevékenységet. A programok száma 12: sokszínű, műfajú, témájú, nagy létszámokat mozgató programok – zene, nyelv, természettudomány, (pl. ÖKOMókus) -, tematikus művészeti program, testi-kinesztetikus. Fontos eleme a programnak az egészségtudatos, fizikailag aktív – egészségmegőrzésre épülő – motoros tevékenységekben rejlő személyiség- és közösségfejlesztés, és ennek lehetőségeit kiaknázó életvezetés igényének kialakulása és megvalósítása. A „Baptista Talentum Program" célja, hogy minden gyermek ráismerjen saját erősségére, kialakítsa magában az önálló tanuláshoz szükséges alapkészségeket.

A közelebbi és távolabbi együttműködések hatékonyan támogatják a kölcsönös segítségnyújtást. A partnerek között Tehetségpont is van.

Sok témában, formában, céllal, a meglévő partnerek segítségét használva az iskolai vezetők a Baptista Szeretetszolgálat intézményeivel  és a Baptista Egyházzal együttműködésben, a Matehetsz segítségével aktívan szervezik a rendezvényeket. Környezetével jó kapcsolatot alakított ki.

(2021)

 


 

Örömmel adjuk hírül, hogy a Tehetségpont akkreditációs kérelmünket a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetségének (MATEHETSZ) Akkreditációs Bizottsága elbírálta, és a bírálat eredményeként KIVÁLÓRA MINŐSÍTETT TEHETSÉGPONT lettünk!

(2017)