Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Szülői vélemények

Gyermekem támogató környezetben tanulhat. A pedagógusok kiemelkedő nevelő-oktató munkát folytatnak. Van fejlődési, kiteljesedési lehetőség az ének-zene és a művészeti tárgyak szempontjából is.

 

Boldogok vagyunk, hogy gyermekünk Óbuda legjobb iskolájában szívja magába a tudást. Egy szeretetteljes, támogató környezetben, ahova örömmel érkezik minden reggel. Köszönjük szépen!

 

Kimagasló közösségi élet jellemzi, ami óriási közösségformáló feladatot lát el és egyben építi a gyermekek lelkét.

 

Nagyon szereti gyermekem az iskolát, a pedagógusai inspirálják, segítik a fejlődésben.   

 

A gyermekem pedagógusai kiválóak! Pozitív támogató elfogadó légkört teremtenek, a művészeti oktatás színvonalas, a környezeti nevelést magas fokon végzik!      

 

A gyermekem örömmel jár iskolába, sokat mesél az élményiről. Itthon is látom, hogy az oktatás amennyire lehet, játékos formában zajlik, ami leköti a kicsiket.  

          

Úgy érzem, hogy az igazgatói hozzáállás, a gyerekek fontossága, a személyiségek fejlődési lehetősége, az értékek képviselete teljesen tükröződik az egész "iskolán".

 

A zene és a természet szeretete, az egymás elfogadása számunkra is nagyon fontos értékek, és ebben kiemelkedőnek érzem az intézményt.

 

Elégedettek vagyunk az iskolával, mert gyermekbarát, jó hangulatú, harmonikus és szeretetteli közeget biztosít a gyermekünknek.

 

Családias légkörben megértő, jóindulatú, felkészült, tanítani szerető IGAZI TANÁROKAT kaptunk, amiért hálásak vagyunk.

 

Anno 11 majd 8 évvel ezelőtt a lehető legjobb döntést hoztuk, amikor az Andort választottuk iskolánknak. Az oktatás magas színvonalú, a gyerekek igazi csapatjátékosok, a pedagógusok pedig hihetetlen türelemmel és elfogadással szállnak szembe minden problémával. Bárkinek csak ajánlani tudom, aki sulit keres a csemetéjének. Szerintem mindent elárul a suliról, hogy a gyermekem még 8. év végén sem akar egy napot sem hiányozni a suliból és fel van háborodva, ha valami miatt nem tud menni iskolába. Ezúton szeretném megköszönni minden pedagógusnak az elmúlt 8 (11) év munkáját, türelmét, elfogadását, melyet lányom (lányaim) felé nyújtottak.

 

Régi csemetékről csak annyit, hogy nagyobb lányom heti rendszerességgel emlegeti, hogy "bezzeg az Andorban", pedig már eltelt 3 év.

 

Gyermekem 8. év végére rájött, hogy mégis csak jó helyre járattam...sosem késő. Az egyik legjobb iskola!

 

Nagyon örülünk, hogy a lányunk magas színvonalú zenei képzést kapott, hogy jó tanárai voltak a 8 év alatt és jó felvételivel bekerült az általa választott gimnáziumba.

 

Kislányunknak azért választottuk ezt az iskolát, mert sok jót hallottunk róla, hogy családias, gyerekközpontú, nem poroszosan mereven ragaszkodik a szigorú szabályokhoz, sokkal inkább együttműködő és finomabb módszerekkel nevel. A gyerekeknek a kedvét akarják meghozni a tanuláshoz. Mellette a művészeti vonal mind a zene, mind a képzőművészet közel áll hozzánk, a tanulás ezzel sokkal inkább válik élménnyé és könnyíti meg azt. Az első 2 év megerősített minket abban, hogy jól választottunk, jó helyen vagyunk mindannyian, gyerek is, szülő is egyaránt.