Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Szülői vélemények

„Nagyon jó iskola, válogatottan elhivatott tanárokkal, zenei oktatás is szuper jó. Mi nagyon örülünk, hogy ide járhatunk.”

 

„Fontos volt számomra, hogy egy olyan intézménybe írassam gyermekem, ami különleges és egyedi. Féltünk a felvételi megpróbáltatástól, ahol kiszűrik hogy ki az aki alkalmas, hogy egy ilyen közönség, "családi kör" tagja lehessen. Már akkor tudtam, hogy jól választottam. Így év közben sem változott a véleményem, sőt még jobban megbizonyosodtam arról, hogy a legjobb helyen van. A tanárok empatikusak szeretnek a gyermek lelkével foglalkozni, ami a mai világban rettentő ritka. A gyermekem boldogan jár iskolába, ami számomra a legfontosabb (a félelmetes számok és betűk világa sem vette el a kedvét, köszönet a tanításnak). Külön jó pont az iskolán kívül rengetek kirándulás, amit az osztályfőnök szervez, fontos számukra, hogy a gyermek ne csak a tankönyvből ismerhesse az ott látottakat, hanem személyes tapasztalata is lehessen vele. Minden kis iskolakezdőnek szívből ajánlom.”

 

„A Mókus választása volt életünk eddigi legjobb döntése. Összesen 11 évet töltöttek lányaim az iskola falai között, mely egész életükre meghatározó lesz. A diákok elfogadóak egymással, csapatjátékosok, nagyon jó tanulók. A tanári kar a lehető legjobb, amit egy suliba kívánni lehet. A 11 év alatt egyszer sem hallottam a lányoktól, hogy "nem akarok iskolába menni", ami az iskola elhagyása óta sajnos kicsit sokszor hangzik el a nagylányomtól. Bátran tudom ajánlani a Mókust mindenkinek, aki gondolkodik rajta, hogy gyermeke itt kezdje meg iskolai éveit.”

 

„Az első osztály nagy változás az ovi után a gyerekeknek, de azt gondolom, hogy a Mókusban ez is egy kicsit könnyebb. Nagy hangsúlyt fektetnek az iskola megszerettetésére és az önállóságra nevelésre. A pedagógusok következetességgel és odafigyeléssel terelgetik a lurkókat, mindeközben egy jó közösséget kovácsolnak belőlük. Nem mellesleg a szülőkkel is kedvesek, együttműködőek és türelmesek.”

 

"Mókusos voltam és egyértelmű volt számomra, hogy majd a gyermekem is az lesz. Megnyugtató volt látni, hogy a tanáraim közül még többen itt tanítanak és így a gyermekem biztos kezekben lesz. Azt tapasztalom, hogy a Mókus színvonala nem változott. A tanári kar kiváló és lelkes tanárokból áll, akikhez bizalommal fordulhatunk. Az Iskola művészeti volta miatt egyfajta ""mágikus burokban"" cseperednek a gyermekeink. A magas színtű táncoktatás, hangszeres oktatás és kézművesség mellett, nem sikkad el a tantárgyi tudás sem. Nem utolsó sorban az Iskola számára fontos a közösségépítés.”

 

""Mókusosnak/ volt Mókusosnak"" lenni fogalom."

 

„Fontos a zene az életünkben és jó látni, hogy nagyon jó alapozást kapnak a kis mókusok már elsőben, kifejezetten jó a szolfézs alapozás és kiránduláskor nem fogy ki a közös repertoár. Lányunk tanárai szeretik, amit csinálnak és a kicsiket is. Nagyon köszönjük!”

 

„Jó híre van az iskolának. Művészet jótékonyan hat a személyiségre. Szuper közösség. Fiam szeret ide járni, lelkes. A tanítókat is csak dicsérni tudom.”

 

„ … emberléptékű iskola, összetartó és aktív szülői közösség, öko programok, Kéktúra szakkör, művészeti oktatás helyben, tágas, zöld udvar, …”

 

"Első osztályos gyermekünk véleménye szerint a világ legjobb iskolájában tanul és a legjobb tanító nénik tanítják. És valóban, örömmel indul minden reggel és az iskolában is odafigyelés és szeretetteljes légkör veszi körül.”

 

„Többek között pozitívum, hogy bár egyházi fenntartású iskola, de a vallásgyakorlás és hit nincs összemosva a pedagógiai neveléssel. Viszont az egymás iránti tisztelet, kedvesség, odafigyelés, tolerancia és elfogadás teljes mértékben érezhető. Boldogok vagyunk, hogy gyermekünk “kis Mókus” lehet."

 

„Azért választottuk a Mókust, mert nagyon sok jót hallottunk róla ismerősi körben. Kell-e annál nagyobb bizonyíték, hogy a gyerek örömmel megy iskolába és nem akar egy napot sem kihagyni? A kiváló pedagógus kihozza a legjobbat a gyerekekből, motivál, szeretettel nevel, figyel. A Mókusban ilyenek vannak.”