1%
Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Ebédbefizetés információk

Tisztelt Szülők!

Kérjük, hogy olvassák el figyelmesen az alábbi tájékoztatónkat

Tájékoztatás az étkezési díjak változásáról

 

2022. január 01-jei hatállyal
az alábbiak szerint változnak a fizetendő összegek

   alsó tagozaton:      felső tagozaton:
- egyszeri étkezés (ebéd)  655.-Ft/nap 685.-Ft/nap
- kétszeri étkezés (tízórai+ebéd vagy ebéd+uzsonna)  815.-Ft/nap   
- kétszeri étkezés (tízórai+ebéd)       845.-Ft/nap
- háromszori étkezés (tízórai+ebéd+uzsonna) 975.-Ft/nap   

 

                          

Étkezés befizetéssel, lemondással kapcsolatosan gazdasági ügyintézőinket keressék

    Elérhetőségek   

 etkezes@andorilonaiskola.hu 

 

+36/1/388-6220  vagy     +36-20/374-2039                    


Az étkezés díja befizethető

 • készpénzben
 • banki átutalással, erre elkülönített alszámla száma: 10918001-00000076-59400010

Átutalással való fizetés lehetősége már a kiértesítő emailt követően lehetséges.

Kérjük, hogy a készpénzzel való fizetés helyett, elkerülve a fertőzés kockázatát, lehetőleg átutalással egyenlítsék ki az étkezési díjakat.

Aki a következő hónaptól nem kíván gyermeke részére étkezést igénybe venni, kérjük, azt jelezze emailben az etkezes@andorilonaiskola.hu címen.


FIGYELEM!

Az étkezés befizetése idén az alábbiak szerint alakul:

Minden tanuló személyre szóló tájékoztatást kap a befizetendő összegről emailben a szülő által megadott címre a választott étkezési típus alapján.

FONTOS!!!

Kérjük, hogy mindazok, akik módosítani vagy pontosítani szeretnék gyermekük étkezési típusát, változtatni kívánják az értesítési emailcímet, azt küldjék el az etkezes@andorilonaiskola.hu email címre.

 

Kedvezményes étkezési díj banki átutalása csak az igazolások benyújtása, illetve az iskola erre vonatkozó visszaigazolása után lehetséges. Amennyiben a befizetés napjáig az igazolások nem érkeznek meg, úgy teljes áron kell az étkezési díjat kiegyenlíteni. Az igazolások megküldése után a térítési díj differencia utólag visszatérítésre kerül.

Az iskola honlapjáról letöltött és kitöltött, aláírt, beszkennelt bizonylatokat kérjük, hogy az etkezes@andorilonaiskola.hu vagy az info@andorilonaiskola.hu email címre továbbítsák. Ennek megérkezte után tudjuk csak a kedvezményeket már a szeptemberi étkezés befizetésénél érvényesíteni.


Étkezés térítési támogatások, kedvezmények:

50%-os alanyi jogú kedvezményre jogosult tanuló, aki

   • 3 vagy több gyermekes családban él
   • tartósan beteg gyermek (A III. kerületi lakóhellyel rendelkező tartósan beteg gyermek után az önkormányzat további 45%-os támogatást adhat. Eziránt érdeklődjenek az önkormányzat Szociális Szolgáltató Főosztályán.)

100%-os támogatásra jogosult tanuló, aki

   • a lakóhely szerinti önkormányzat jegyzője által kiállított határozat alapján rendszeres gyermekvédelmi kedvezményt kap.

Szociális alapon – a család anyagi körülményeit figyelembe véve – csak az önkormányzatok adnak támogatást. Ennek ügyintézése a szülő feladata. Amennyiben megítélik a támogatást, a határozatot be kell nyújtani az iskola titkárságára.

A támogatásra való jogosultságot a kitöltött szülői nyilatkozat és esetenként az igazolások (nagycsaládos kedvezményhez 14 éven felüli idősebb testvér iskolalátogatási/hallgatói jogviszony igazolása, tartós beteg státusz esetén kormányhivatali határozat) leadásával szükséges igazolni a befizetést megelőzően.

A kedvezmények igénybevételéhez a dokumentumokat a befizetési határidő napjáig kérjük megküldeni.

 • Az étkezési támogatáshoz leadandó nyilatkozatot legkésőbb erre a napra kell behozni!
 • Diétás étrend igénylés esetén erre vonatkozó szülői nyilatkozat, valamint 1 évnél nem régebbi szakorvosi igazolás leadása szükséges.

 

CSATOLT DOKUMENTUMOK