Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Étkezési tájékoztató

Tisztelt Szülők!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2023. szeptember havi (2023. év 09. hó 01-től 30-ig, azaz 21 tanítási nap) étkezés díja befizethető

  • banki átutalással, az erre elkülönített alszámla számra: 10918001-00000076-59400010
  • készpénzben, az iskola gazdasági irodájában

 

Kérjük, hogy az ebédbefizetésnél az átutalásos teljesítést részesítsék előnyben. Ha erre nincs módjuk, akkor készpénzben, a gazdasági irodában a lent megadott időpontban teljesíthetik a befizetést.

 

Az ebédbefizetés időpontja azok részére, akik azt készpénzben kívánják kiegyenlíteni:

 

  • 2023. augusztus 22. kedd, délelőtt 07.30 – 10.00 óra között, délután 14.00 – 16.00 óra között.

 

  • Pótbefizetés: 2023. augusztus 28. hétfő, 8.00 – 10.00 óráig.

 

Étkezési díjak 2023.07.01-2023.12.31. között

Étkezés befizetéssel, lemondással kapcsolatosan gazdasági ügyintézőnket keressék.

Elérhetőségek: etkezes@andorilonaiskola.hu

Telefon:           +36-1/388-6220       vagy      +36-20/374-2039

Weblap:          https://andor-ilona.baptistaoktatas.hu/

Gyakorlati tudnivalók:

Minden tanuló személyre szóló tájékoztatást kap a befizetendő összegről emailben, a választott étkezési típus szerint, a szülő által megadott email címre, várhatóan augusztus elején. A tájékoztatóban feltüntetett összeget a megadott bankszámlaszámra, és az abban szereplő határidőn belül legyenek szívesek átutalni, vagy a meghirdetett időpontokban személyesen befizetni iskolánkban.

Új tanulók étkezési rendszerben való rögzítéséhez az alábbi adatokra van szükség:

  • A tanuló teljes neve, születési helye és ideje, TAJ száma, édesanyja neve, telefonszáma és emailcíme, pontos lakcíme, számlázási címe (ha az eltér a lakcímétől).
  • Milyen típusú étkezést kérnek?
    • alsósok esetén:             csak ebéd / tízórai és ebéd / ebéd és uzsonna / tízórai, ebéd és uzsonna
    • felsősök esetén:           csak ebéd / tízórai és ebéd
  • Az adatokat az alábbi linkre kattintva egy online űrlapon keresztül tudják eljuttatni részünkre 2023. 08. 20-ig.

2023/2024-as tanév étkezés alapadatok egyeztetése

 

5. osztályos tanulók részére már csak ebéd vagy tízórai és ebéd igényelhető.

Adatvédelem: az Önök által megadott adatokat bizalmasan kezeljük, az Andor Ilona Ének-Zenei Általános és Alapfokú Művészeti Baptista Iskola adatvédelmi szabályzata szerint. Az adatvédelmi tájékoztató és szabályzat megtekinthető honlapunkon. az alábbi linkeken:

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat

Kedvezményes étkezési díjak igénybevétele:

Kedvezményes étkezési díj banki átutalása csak az igazolások benyújtása, illetve az iskola erre vonatkozó visszaigazolása után lehetséges. Amennyiben a szeptemberre történő első készpénzes befizetés napjáig az igazolások nem érkeznek meg, úgy teljes áron kell az étkezési díjat kiegyenlíteni. Az igazolások megküldése után a térítési díj különbözete utólag visszatérítésre kerül.

Az iskola honlapjáról letöltött és kitöltött, aláírt, beszkennelt dokumentumokat kérjük, hogy az etkezes@andorilonaiskola.hu email címre továbbítsák. A dokumentumok beérkezése és feldolgozása után tudjuk a kedvezményeket a szeptemberi étkezés befizetésénél érvényesíteni.

Étkezéstérítési támogatások, kedvezmények:

  • 50%-os alanyi jogú kedvezményre jogosult tanuló, aki
    • 3 vagy több gyermekes családban él
    • tartósan beteg gyermek (A III. kerületi lakóhellyel rendelkező tartósan beteg gyermek után az önkormányzat további 45% vagy 50%-os támogatást adhat. Ez iránt érdeklődjenek az önkormányzat Szociális Szolgáltató Főosztályán.)
  • 100%-os támogatásra jogosult tanuló, aki
    • a lakóhely szerinti önkormányzat jegyzője által kiállított határozat alapján rendszeres gyermekvédelmi kedvezményt kap.

Szociális alapon – a család anyagi körülményeit figyelembe véve – csak az önkormányzatok adnak támogatást. Ennek ügyintézése a szülő feladata. Amennyiben megítélik a támogatást, a kedvezmény igénybevételéhez a határozatot be kell nyújtani az iskola titkárságára.

A támogatásra való jogosultságot a kitöltött szülői nyilatkozat és esetenként az igazolások, tartós beteg státusz esetén kormányhivatali határozat leadásával szükséges igazolni a befizetést megelőzően.

A kedvezmények igénybevételéhez a dokumentumokat emailben az etkezes@andorilonaiskola.hu email címre, vagy papír formában kérjük megküldeni 2023. augusztus 20-ig.

 

Diétás étrend igénylés esetén erre vonatkozó szülői nyilatkozat, valamint 1 évnél nem régebbi szakorvosi igazolás leadása szükséges.

Gazdasági Iroda